Jedinstvo sigurno, sjajan gol Piranića, Arsenalu samo bod protiv OFK Titograda

Ekipa iz Tivta poslije današnjeg kiksa ima sedam bodova manje i utakmicu više od Bjelopoljaca

4142 pregleda 4 komentar(a)
Sa utakmice OFK Titograda i Arsenala, Foto: Luka Zeković
Sa utakmice OFK Titograda i Arsenala, Foto: Luka Zeković

Fudbaleri Jedinstva poslije 22. kola uvećali su prednost na tabeli Druge crnogroske fudbalske lige - lider je u Bijelom Polju savladao Cetinje 3:1, pa nakon današnjeg meča ima sedam bodova više i utakmicu manje od tivatskog Arsenala, koji je remizirao (1:1) na gostovanju posljednjeplasiranom OFK Titogradu.

Jedinstvo je povelo u 44. minutu kada je Đorđe Cvijović glavom nakon kornera postigao gol. Cetinjani su izjednačili u 54. minutu, a strijelac je bio Deni Piranić, koji je nakon kornera makazicama donio poravnanje.

Neriješen rezultat bio je aktivan sedam minuta - u 61. je golman gostujuće ekipe Milisav Vuksanović istrčao iz šesnaesterca i loptu ispucao pravo do Orhana Hajrovića, koji je sa oko 40 metara prebacio čuvara mreže Cetinjana.

Konačan rezultat postavio je Bojan Vlaović u 64. minutu.

Arsenal nije uspio da savlada OFK Titograd - 1:1. Gosti iz Tivta poveli su na Starom aerodromu u 43. minutu, a gol je postigao Veljko Radenović udarcem sa oko 20 metara.

Sa utakmice OFK Titograda i Arsenala
Sa utakmice OFK Titograda i Arsenalafoto: Luka Zeković

Domaći su izjednačili u nastavku, a strijelac je bio Dražen Ajković, koji je realizovao penal.

Kom je u 97. minutu meča došao do pobjede (3:2) u gostima nad Igalom.

Pobjednički gol za goste postigao je Igor Vukčević iz penala. Prethodno je Kom vodio 2:0, a strijelci su bili Mirza Hot i Miloš Radulović.

Igalo je smanjilo preko Bojana Kopitovića, koji je iskoristio nevjerovatnu grešku golmana Filipa Domazetovića. Čuvar mreže Koma je želio da ispuca loptu, a Kopitović samo podigao nogu, blokirao šut, a lopta završila u mreži.

Nakon gola Kopitovića, Igalo je stiglo do izjednačenja preko Igora Pajovića, a onda je u finišu Vukčević pogodio iz penala.

Na trećem mjestu od danas je Mladost iz Dornje Gorice, koja je na "DG areni" savladala Grbalj 2:1 i iskoristila remi bez golova Bokelja i Berana.

Mladost je povela nakon lijepog pogotka Senaga Naoakija, koji je sa oko 20 metara savladao Jovana Perovića. Grbalj je izjednačio u prvom minutu sudijske nadoknade prvog poluvremena preko Slobodana Babića, a pobjedu Mladosti donio je Siniša Stanisavić iz penala.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Bonus video: