Sa Ronaldom ništa, sa Vlahovićem isto ništa, Alegri: Igrali smo dobro

Juventus je treću sezonu zaredom Ligu šampiona završio u osmini finala, nakon teškog poraza od Viljareala u revanšu u Torinu 3:0

5426 pregleda 5 komentar(a)
Maks Alegri, Foto: Reuters
Maks Alegri, Foto: Reuters

Došao je Ronaldo - ništa. Otišao je Ronaldo, došao Vlahović - opet ništa.

Juventus je treću sezonu zaredom Ligu šampiona završio u osmini finala, nakon teškog poraza od Viljareala u revanšu u Torinu 3:0.

Juve je napadao i napadao, stvarao šanse, a surovo je kažnjen u posljednjih 20-ak minuta, kada je rastrčana "žuta podmornica" iskoristila ogroman prostor, loše reakcije odbrane i konfuziju domaćina da ga nokautira na domaćem terenu.

Trener Masimilijano Alegri insistirao je poslije meča da ne bi promijenio pristup Juventusa, jer je njegov tim "igrao dobro".

"Igrao bih na isti način, momci su dobro radili 65 minuta. Ali Viljareal je sve karte bacio na odbranu i uz sreću prošao dalje. Moramo da prihvatimo ovaj poraz, ružan je, ali ne mogu da se ljutim na igrače, jer su igrali dobro“, rekao je Alegri.

Alegri je bio bijesan nakon meča, jedva je pružio ruku Unaiju Emeriju.

„Nisam se ljutio ni na koga. Čestitam Emeriju, to je bila jedna od njegovih uobičajenih utakmica. Ovo je fudbal, nekad stvari idu u tvoju korist, nekad protiv tebe. Dali smo sve od sebe. ali je Viljareal u jednoj fazi imao devetoricu igrača iza lopte i nije čak ni pokušao da parira igrom", kazao je Alegri.

Bonus video: