Jedinstvo i Arsenal slavili nakon prekoreta

Jedinstvo ima sedam bodova više i utakmicu manje od Tivćana

2687 pregleda 8 komentar(a)
Foto: Luka Zeković
Foto: Luka Zeković

Fudbaleri Jedinstva i Arsenala nakon velikih preokreta upisali su po pobjedu na današnjim mečevima 23. kola Druge crnogorske fudbalske lige.

Jedinstvo je u gostima savladalo Grbalj 2:1, dok je Arsenal na domaćem terenu bio bolji od Mladosti 3:2. Nakon ovih mečeva Jedinstvo je i dalje lider na tabeli sa sedam bodova više i utakmicom manje od Tivćana.

Bjelopoljci su do pobjede protiv Grblja došli zahvaljujući najboljem strijelcu lige, Žarku Koraću, koji je mrežu zatresao u 43. i 77. minutu. Prethodno je Grbalj vodio od 13. minuta, kada je gol postigao Slobodan Babić.

Arsenal je protiv Mladosti nakon 19 minuta imao dva gola zaostatka. Strijelci za goste bili su Hiroki Harada i Siniša Stanisavić. Domaći su do odlaska na odmor izjednačili preko Ćetka Manojlovića iz penala i Jasmina Muhovića, da bi u drgom poluvremenu uslijedio preokret kada je Muhović u 84. minutu postigao još jedan gol na meču.

Berane je na domaćem terenu savladalo Igalo 1:0, a jedini gol postigao je Vuk Vulević poslije pola sata igre.

Bokelj je na "DG areni" pobijedio Cetinje 2:0. Strijelci za goste bili su Vasilije Čavor i Ivan Pejaković.

Duel Koma i OFK Titograda završen je 1:1. Gosti su na Zlatici vodili poslije gola Petra Vukčevića, a izjednačio je Jovan Dašić.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Bonus video: