Vukotić odabrao za Italijane

Crna Gora u finišu kvalifikacija nema šansu da se uključi u borbu za visok plasman, jer je nakon sedam utakmica pretposljednja na tabeli, sa sedam osvojenih bodova

4220 pregleda 33 reakcija 3 komentar(a)
Mladi crnogorski fudbaleri pred meč sa Italijanima u Vićenci, Foto: FSCG
Mladi crnogorski fudbaleri pred meč sa Italijanima u Vićenci, Foto: FSCG

Mlada reprezentacija Crne Gore nastavlja kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, u Podgoricu 25. marta gostuje velesila - reprezentacija Italije.

Selektor Miodrag Vukotić pozvao je 23 igrača koji će pokušati da pruže "azurima" dostojan otpor, sličnao kao i jesenas u Vićenci, kada su Italijani jedva slavili sa 1:0.

Crna Gora u finišu kvalifikacija nema šansu da se uključi u borbu za visok plasman, jer je nakon sedam utakmica pretposljednja na tabeli, sa sedam osvojenih bodova.

Vukotićevi fudbaleri su savladali Republiku Irsku kod kuće i Luksemburg u gostima, remizirali su sa BiH u Podgorici, a dva puta su izgubili od Švedske, po jednom od Italije i BiH u gostima.

Meč protiv Italije na programu je u petak pod Goricom u 18.30 časova.

Spisak

Golmani: Nikola Ivezić (Podgorica), Petar Radulović (Petrovac).

Odbrana: Andrija Ražnatović, Anto Babić (Budućnost), Nemanja Perović (Famalikao, Portugal), Đorđe Šaletić (Iskra), Nemanja Đurović (Zeta), Robert Đelaj (Dečić).

Vezni red: Danilo Pešukić (Dečić), Srđan Krstović (Zeta), Nikola Janjić (Sutjeska), Miloš Brnović (Radnički 1923, Srbija), Zaim Divanović (Šahtjor Soligorsk, Bjelorusija), Milan Vukotić (Dinamo Z, Hrvatska), Aleksa Latković (Rudeš, Hrvatska), Arnel Kujović (Kotbus, Njemačka), David Ivezaj (Mičigen stars, SAD), Ognjen Gašević (Rudar).

Napad: Nikola Krstović (Dunajska Streda, Slovačka), Ivan Vukčević (Vojvodina, Srbija), Ivan Bojović (Rudar), Marko Rakonjac (Čukarički, Srbija), Vuk Striković (Mlada Boleslav, Češka).

Bonus video: