Urošu Đuranoviću premijerni poziv u seniorski tim

Đuranović (28) dao je 10 golova za Kolubaru ove sezone, a nastupao je za Mogren, Javor, Iskru, Dečić, Duklu iz Praga, poljsku Koronu, Radnički iz Niša...

11751 pregleda 8 komentar(a)
Uroš Đuranović, Foto: Korona Kielce
Uroš Đuranović, Foto: Korona Kielce

Fudbalska reprezentacija Crne Gore sjutra putuje u Jermeniju, gdje će u četvrtak igrati prijateljsku utakmicu, a među naknadno pozvanim igračima, još jedan potencijalni debitant.

Uroš Đuranović, napadač Kolubare, člana srpske Superlige, upao je na spisak umjesto prehlađenog Balše Sekulića.

Napadač Iskre, koji se sinoć takođe prvi put našao na spisku, nije mogao dan se stavi na raspolaganje selektoru Miodragu Raduloviću zbog visoke temperature.

Đuranović (28) dao je 10 golova za Kolubaru ove sezone, a nastupao je za Mogren, Javor iz Ivanjice, Iskru, Dečić, Duklu iz Praga, poljsku Koronu, Radnički iz Niša, kao i rumunsku Politehniku.

Među potencijalnim debitantima u seniorskom timu, osim njega, su i golman Barselone B Lazar Carević, defanzivac Tenerifea Nikola Šipčić i vezista Sutjeske Novica Eraković.

Mladi reprezentativci Nikola Krstović i Nikola Janjić, koji su se takođe našli na Radulovićevom spisku, stavljeni su na raspolaganje U21 selekciji za kvalifikacioni meč sa Jermenijom u subotu, a konkurisaće za sastav A reprezentacije za prijateljski meč sa Grčkom pod Goricom 28. marta.

Bonus video: