Marko Vukčević: Prilika za dokazivanje, nadam se pobjedi

Crnogorski fudbaleri danas su doputovali u Jerevan, dočekalo ih je hladno vrijeme, očekuje se i snijeg. Pritom, tri sata je vremenska razlika, a sve su to promjene koje mogu da utiču i na učinak na terenu

6210 pregleda 0 komentar(a)
Marko Vukčević, Foto: FSCG
Marko Vukčević, Foto: FSCG

Od specijalnog izvještača Vijesti

Marko Vukčević se posljednjih godina ustalio u nacionalnom timu Crne Gore.

Standardan je u svom klubu, rumunskom Aradu, u takmičarskoj je formi, upisao je sedam nastupa u posljednje dvije godine, a debitovao je još 2015.

U oslabljenom sastavu za meč sa Jermenijom u četvrtak (17 časova) u Jerevanu moguće da će imati i značajniju ulogu.

"Ovo je prilika da se dokažemo mi koji manje igramo i mladi igrači. U pravom sam ritmu, igram svaku utakmicu za klub. Nadam se da ću predstojeća dva meča, koliko budem na terenu, igrati na pravi način", kaže 28-godišnji bočni igrač.

Duel sa Jermenijom je, kaže, prava provjera.

"Oni su tvrda i dobra ekipa, koja je fizički dobro pripremljena. I ovaj i meč sa Grčkom biće dobri testovi, bez obzira što imamo dosta problema. Ali, tu su novi mladi i kvalitetni igrači. Ovo jeste samo priprema za ono što nas čeka u junu i što je važnije, ali očekujem da napravimo dobar rezultat", kazao je Vukčević.

A to je...

"Sve je dobro kada se ne izgubi, ali se nadam da ćemo pobijediti u Jerevanu".

Crnogorski fudbaleri danas su doputovali u Jerevan, dočekalo ih je hladno vrijeme, očekuje se i snijeg. Pritom, tri sata je vremenska razlika, a sve su to promjene koje mogu da utiču i na učinak na terenu.

"Velika promjena za sve nas. Imamo dva dana da se naviknemo. Ali, važno je da se pripremimo fizički, psihički i taktički", rekao je Vukčević.

Bonus video: