"Panjenka" Ivanovića za novu pobjedu Sutjeske

Sutjeska protiv Iskre u Danilovgradu slaviča četvrtu uzastopnu pobjedu u prvenstvu, golman Vladan Giljen nesavladan već 569 minuta
84 pregleda 2 komentar(a)
Igor Ivanović, Foto: Savo Prelević
Igor Ivanović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 21.10.2017. 13:30h

Četvrta uzastopna pobjeda Sutjeske, šesti vezani meč bez primljenog gola - ekipa Nikole Rakojevića slavila je protiv Iskre u Danilovgradu sa 1:0 i pobjegla devet bodova na vrhu, uoči duela Mladost - Budućnost u nedjelju.

Nikšićani su u minulom periodu dobijali derbije, lako i efikasno su rješavali mečeve u kojima su bili favoriti, a danas su pokazali još jedan kvalitet, dostojan prvog kandidata za titulu - pokazali su, naime, da znaju da pobjeđuju čak i kada ne igraju dobro.

Iskra nije bila inferiorna protiv lidera, naprotiv, sa mnogo želje i hrabrosti ušla je u duel, čak je i bolje izgledala na terenu u prvom poluvremenu.

Kukuličić i Hadžanović imali su dobre prilike da dovedu domaćina u vosđtvo, obojica su loše šutirali, kao da su se uplašili golmana Sutjeske Vladana Giljena, čija mreža nakon današnjeg meča miruje čak 569 minuta u prvenstvu.

Sutjeska, koja je u prvom poluvremenu imala šansu Denkovića, riješila je meč u 64. minutu, samo nekoliko trenutaka pošto je sjajan udarac Lončara sa 20 metara Blažić paradom skrenuo u stativu.

Denkovića je bio u prodoru po lijevoj strani, uklizao je Drinčić, za penal ili ne - tek sudija Savović je pokazao na bijelu tačku, a najbolji strijelac Sutjeske Igor Ivanović, efektno, "panenkom", postigao šesti gol ove sezone.

Iskra je u finišu prvog poluvremena ostala bez povrijeđenog Šahmana, početkom nastavaka iz istih razloga igru je napusio Miroje Jovanović.

Nakon primljenog gola, ekipa Jovana Stankovića nije imala snage da na pravi način napadne Sutjesku, a gosti su veliki prostor mogli da iskoriste da postignu još neki gol...

Ostalo je 0:1 - Sutjeska korača ka tituli, ne samo "jesenjoj"...

Bonus video: