Siniša Mihajlović ponovo ima leukemiju, slijedi nova životna borba

"Ova bolest je izgleda toliko hrabra da se vratila na nekoga kao što sam ja. Početkom naredne sedmice moraću na nove tretmane", rekao je Mihajlović

29207 pregleda 825 reakcija 62 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Siniša Mihajlović mora u još jednu životnu borbu.

Srpski trener objavio je danas da je ponovo bolestan od leukemije.

"Ova bolest je izgleda toliko hrabra da se vratila na nekoga kao što sam ja. Početkom naredne sedmice moraću na nove tretmane", rekao je Mihajlović.

Njemu je u junu 2019. godine ustanovljena teška bolest, sa kojom se borio više od godinu.

"To je život, sastavljen od uspona i padova, ali uvijek moraš da nađeš snage da ustaneš. Početkom sljedeće nedjelje biću hospitalizovan. Znam da sam u odličnim rukama. Za razliku od prije dvije i po godine, smireniji sam. Znam šta treba da radim i situacija je drugačija", kazao je Mihajlović.

Iako je konstantno bio pod tretmanima, nije napuštao fudbal, pa je na klupi Bolonje bio i tokom liječenja. Tako će biti i sada.

"Moram da preskočim neke mečeve, ali već sam sve organizovao, tako da ću na odjeljenju imati sve što treba da pratim treninge i utakmice. Siguran sam da me momci neće razočarati, boriću se sa njima i siguran sam da će se boriti za mene. Takođe molim navijače Bolonje da ih podrže i pomognu. Uskoro se vraćam timu i svima vama", poručio je Mihajlović.

Bonus video: