Insinje, Imobile i Žoržinjo se povlače iz reprezentacije?

Navijači su njih trojicu najoštrije kritikovali poslije poraza od Sjeverne Makedonije 0:1, u četvrtak u polufinalu baraža za Svjetsko prvenstvo u Kataru

5158 pregleda 0 komentar(a)
Ćiro Imobile, Foto: Reuters
Ćiro Imobile, Foto: Reuters

Italijanski fudbaleri Lorenco Insinje, Ćiro Imobile i Žoržinjo napustili su trening kamp reprezentacije, a italijanski mediji danas su prenijeli da bi to mogao da bude nagovještaj da će se sva trojica povući iz državnog tima.

Osim njih trojice, koji su u subotu napustiti trening centar u Koverćanu, u svoje klubove su se poslije dozvole selektora vratili i Marko Verati, Đanluka Manćini i Domeniko Berardi.

List "Korijere delo Sport" prenio je da bi odluka o napuštanju ekipe mogla da znači da se Insinje, Imobile i Žoržinjo pripremaju da objave povlačenje iz reprezentacije.

Navijači su njih trojicu najoštrije kritikovali poslije poraza od Sjeverne Makedonije 0:1, u četvrtak u polufinalu baraža za Svjetsko prvenstvo u Kataru. "Azuri" nisu uspjeli da se plasiraju na dva uzastopna Mundijala, nakon što su propustili i turnir u Rusiji 2018. godine.

List je naveo da još nisu donijete nikakve odluke, ali s obzirom na to da je naredni veliki turnir za dvije godine, postoji realna mogućnost da počne novi ciklus u reprezentaciji Italije.

Bonus video: