Laporta nagovijestio: Kristensen i Kesi stižu u Barselonu

"Završili smo dva igrača kojima ističu ugovori. Jedan je fudbaler sredine terena, a drugi je centralni bek. Ali nije mi dozvoljeno da pominjem imena", rekao je Laporta za RAC 1

2594 pregleda 1 komentar(a)
Kesi, Foto: Reuters
Kesi, Foto: Reuters

Fudbalski klub Barselona blizu je dovođenja Andreasa Kristensena i Franka Kesija, prenijeli su španski mediji.

Kristensenu na kraju sezone ističe ugovor sa Čelsijem, koji ne može da mu ponudi nove uslove zbog teške finansijske situacije nakon što su vlasniku kluba Romanu Abramoviču zamrzli imovinu poslije ruske vojne intervencije u Ukrajini.

Fudbaler Milana Kesi će ovog ljeta postati slobodan igrač, a predsjednik Barselone Đoan Laporta nagovijestio je da su dogovori sa obojicom već postignuti.

"Završili smo dva igrača kojima ističu ugovori. Jedan je fudbaler sredine terena, a drugi je centralni bek. Ali nije mi dozvoljeno da pominjem imena", rekao je Laporta za RAC 1.

On je dodao da je zadovoljan kako se Adama Traore uklopio u ekipu, u koju je u januaru došao na pozajmicu iz Vulverhemptona.

Barselona se oporavlja od finansijske krize pa pokušava da ne potroši mnogo novca u ljetnjem prelaznom roku, ali je Laporta rekao da bi želio da Traore potpiše ugovor. Dogovor bi uključivao Fransiska Trinkaa, koji je trenutno na pozajmici u Vulverhemptonu.

"Mislim da bi ta zamjena bila veoma dobra opcija. Zadovoljni smo uticajem u ekipi, stavom i nastupima Traorea", naveo je Laporta.

Bonus video: