Komplikuje se borba za 1. mjesto: Još jedan kiks Jedinstva, Arsenal na tri boda zaostatka

Jedinstvo i Bokelj u Bijelom Polju igrali bez golova, Arsenal u gostima savladao Berane 4:1

5551 pregleda 6 komentar(a)
Slavlje fudbalera Arsenala, Foto: FK Arsenal Tivat
Slavlje fudbalera Arsenala, Foto: FK Arsenal Tivat

Odigrano je 25. kolo Druge crnogorske fudbalske lige, a situacija na vrhu dodatno se zakomplikovala - Jedinstvo i Bokelj su u Bijelom Polju igrali bez golova, dok je Arsenal u gostima savladao Berane 4:1.

Jedinstvo ostaje lider, ali sada ima samo tri boda više od Tivćana. Lider tri meča ne zna za pobjedu, a na sva tri nije postigao gol.

Arsenal je u Beranama poveo u 12. minutu kada je grešku odbrane iskoristio Ivan Bulatović i savladao golmana domaćih Ajkovića.

Osam minuta kasnije Berane je izjednačilo, a strijelac je bio Savio.

Arsenal je do novog vođstva stigao nakon pet minuta igre u drugom poluvremenu, a strijelac je bio Boris Došljak. Potom je mrežu zatresao Vladan Kordić, a konačan rezultat postavio Dejan Pepić.

U duelu Mladosti i Koma, ekipa koje se bore za baraž, nije bilo golova, pa ekipa sa "DG arene" ima tri boda više od tima sa Zlatice.

Cetinje je u derbiju začelja savladalo OFK Titograd 1:0 i prekinulo niz od 14 mečeva bez pobjede. Jedini gol postigao je Balša Ćetković pet minuta prije kraja prvog poluvremena.

U 7. minutu dosuđen je penal za Cetinje, ali je Deni Piranić loše šutirao, pa je njegov udarac odbranio Filip Rosandić.

OFK Titograd je prekinuo niz od tri meča bez poraza i nalazi se na posljednjem mjestu na tabeli sa pet bodova manje od današnjeg rivala.

Grbalj je u Radanovićima savladao Igalo 1:0 zahvaljujući golu Slobodana Babića, koji je u 13. minutu iskoristio asistenciju Damjana Radulovića i glavom zatresao mrežu.

Bonus video: