Nedović: Zasluženo, ali imali smo i sreće; Rakojević: Moramo da naučimo da igramo na rezultat

Zoran Petrović je dao oba gola za Budućnost, koja je ove sezone, u dosadašnja tri kruga, ostvaria po tri pobjede protiv samo dvije ekipe - Petrovca i Podgorice

5274 pregleda 5 komentar(a)
Aleksandar Nedović, trener Budućnosti, Foto: FK Budućnost
Aleksandar Nedović, trener Budućnosti, Foto: FK Budućnost

Budućnost je na stadionu "Mitar-Mićo Goliš" nastavila dobru seriju protiv Petrovca, kojeg je savladala šesti put zaredom - 2:0.

Zoran Petrović je dao oba gola za aktuelnog šampiona, koji je ove sezone, u dosadašnja tri kruga, ostvario po sve tri pobjede protiv samo dvije ekipe - Petrovca i Podgorice.

"Vremenske prilike, kao i podloga zbog kiše koja je padala prethodnih dana, nisu bili sjajni, ali je uprkos tome igrana dobra utakmica. Igrali smo onako kako smo priželjkivali do prvog gola, nakon njega ne baš tako, Petrovac imao svoje šanse, moram da priznam da smo imali i malo sreće, ali onda je došao drugi gol i sve u svemu zaslužena pobjeda", kazao je Nedović.

Budućnost ima osam bodova manje od Sutjeske, koja tek treba da odigra svoj meč protiv Mornara u Baru (18 h).

Petrovac je, s druge strane, napravio još jedan korak nazad u borbi za Evropu, a u proljećnih osam kola ostvario je samo jednu pobjedu.

"Imali smo šanse, a onda smo primili gol iz naše gluposti - iz čistog pasa, i to nam se ne dešava prvi put. Moramo da naučimo da igramo na rezultat", kazao je trener Petrovca Nikola Rakojević za Radio Crne Gore.

Bonus video: