Arteta: Naša igra nije bila dovoljno dobra za ovaj klub

Arsenal sinoć u 31. kolu Premijer lige poražen od Kristal Palasa 3:0

4213 pregleda 0 komentar(a)
Arteta, Foto: Reuters
Arteta, Foto: Reuters

Fudbaleri Arsenala pretrpjeli su drugi poraz na posljednja tri meča - u malom londonskom derbiju ekipa Mikela Artete izgubila je sinoć od Kristal Palasa 3:0.

Arsenal je prethodnih mjeseci igrao odlično, došao u poziciju da se bori za plasman u Ligu šampiona, ali je sinoć od sve bilo loše u timu Mikela Artete.

"Od početka nijesmo bili na svom nivou. Kada dođeš ovdje moraš da se takmičiš. Moraš da dobijaš duele i druge lopte i da budeš agresivan, mi to nijesmo radili i još smo bili jako loši na loptu“, rekao je Arteta nakon meča.

Kristal Palas je u prvih 25 minuta postigao dva gola preko Ajua i Matete, a u nastavku je konačan rezultat postavio Zaha.

„Pokušali smo u nastavku, imali tri-četiri velike prilike, dok su oni iz jedne polušanse izvukli penal. Ali to je fudbal. Prihvatamo kritiku, izvinjavamo se, jer naša igra ovog puta nije bila dovoljno dobra za ovaj klub… Čestitam Palasu jer su zaslužili da pobijede. Dovoljno smo skromni da prihvatimo kritike. Ne žalimo sebe jer smo izgubili igrače i utakmicu“, zaključio je Arteta.

Bonus video: