Savović: Protiv Podgorice da dokažemo kvalitet; Knežević: Očekivao sam slabiju Sutjesku

Lider šampionata sjutra (14) gostuje Podgorici u 28. kolu Telekom Prve crnogorske fudbalske lige

3085 pregleda 6 komentar(a)
Knežević, Foto: FK Sutjeska
Knežević, Foto: FK Sutjeska

Fudbaleri Sutjeske i Podgorice odigrali su četiri međusobna meča ove sezone, a sva četiri puta slavili su Nikšićani.

Ekipa Milije Savovića pobijedila je tri puta u prvenstvu, jednom u Kupu, a niz će pokušati da nastavi i sjutra (14) na "DG areni" u 28. kolu Telekom Prve crnogorske fudbalske lige.

"Možemo biti zadovoljni kako smo odigrali u drugom dijelu sezone. To nas hrabri i daje nam za pravo da očekujemo pobjedu i u narednom meču. Mislim da smo od starta prvenstva pokazali da imamo po dva kvalitetna igrača na svim pozicijama. To je kvalitet koji nas drži na prvom mjestu i koji u svakom meču moramo da dokazujemo i to je razlika u odnosu na ekipu Podgorice. Nećemo se opuštati ni potcijeniti ih. U posljednjem kolu, protiv Dečića su postigli tri pogotka, vratili se iz minusa, bili nadomak pobjede tako da je veliki ulog i kod njih. Bore se za opstanak", kazao je u najavi meča trener Sutjeske Milija Savović.

Sutjesku je u zimskom prelaznom roku pojačao Filip Knežević. Start drugog dijela sezone propustio je zbog papirologije, a onda sa klupe dobijao šansu.

"Tek treba da se nametnem, mislim da će od ljeta biti prava stvar. Idemo na pobjedu, kao i u svakom meču. Želimo da što prije privedemo kraju prvenstvo. Želio bih da se zahvalim saigračima na lijepoj dobrodošlici - osjećam se kao da sam ovdje dugo godina. Liga je, nažalost, dosta ispod nivoa prvenstva u Srbiji. Iznenadila me Sutjeska. Da budem iskren očekivao sam slabiju Sutjesku. Međutim imamo strašne igrače - tri reprezentativca, Janjić je potpisao za Osijek, Jovović je najbolji igrač u ligi", kazao je Knežević.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Bonus video: