Stefan Savić: Miran sam, imamo 90 minuta na našem stadionu

„Znali smo da na njihovom stadionu ne možemo da ih pritisnemo visoko, oni igraju dobro, imaju loptu, a nama je nedostajalo i malo koncentracije. Miran sam, možemo mnogo bolje na našem trenu“, uvjeren je Crnogorac

7484 pregleda 4 komentar(a)
Savić u duelu sa Bernardom Silvom, Foto: Reuters
Savić u duelu sa Bernardom Silvom, Foto: Reuters

Stefan Savić bio je 90 minuta pod velikim pritiskom na Etihadu, nije napravio nijednu grešku, kao i njegovi saigrači u defanzivi, ali protiv klase Mančester sitija teško je izdržati cijeli meč.

Maestralna asistencija Fodena, kroz noge Reinalda, za korak je zakasnio Felipe da zatvori De Brujnea, koji nije pogriješio za 1:0.

"Nikada ne volimo da gubimo. Nismo srećni jer smo izgubili, ali na kraju nije loš rezultat, igrali smo u gostima, a oni nisu imali toliko čistih šansi. Imali su posjed. Nama je u napadu nedostajalo malo svježine u posljednjim metrima, imali smo neke akcije sa Grizmanom ili Žoaom, koje smo mogli bolje da završimo. Miran sam, jer imamo još 90 minuta na našem stadionu”, rekao je Savić za Movistar.

„Znali smo da na njihovom stadionu ne možemo da ih pritisnemo visoko, oni igraju dobro, imaju loptu, a nama je nedostajalo i malo koncentracije. Miran sam, možemo mnogo bolje na našem trenu“, uvjeren je Crnogorac.

"Kod kuće će biti drugačije, imamo drugačije ambicije, ući ćemo u meč da dajemo golove“, završio je Savić.

Bonus video: