Lambulić: Jezero nije iznenađenje; Novović: Svaku grešku skupo plaćamo

Jezero savladalo Iskru 3:1 i produžilo niz bez poraza na šest mečeva

2794 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Facebook.com/Telekom-1-CFL
Foto: Facebook.com/Telekom-1-CFL

Jezero je u sjajnoj formi - ekipa iz Plava danas je u 28. kolu Telekom Prve crnogorske fudbalske lige savladala Iskru (3:1) i stigla do treće uzastopne pobjede.

Ekipa Mladena Lambulića šest mečeva ne zna za poraz, a nakon današnje utakmice ima šest bodova više od Rudara koji je u zoni ispadanja.

"Mi više nijesmo iznenađenje. Igramo i pobjeđujemo u kontinuitetu. Svakog trenutka znamo šta radimo. Danas smo odigrali strašnu taktičku utakmicu. Svaki taktički zadatak smo odradili kako treba. Čestitam igračima, jer je Iskra dobra ekipa", rekao je nakon utakmice trener Jezera Mladen Lambulić.

Jezero grabi ka opstanku, drugu sezonu zaredom, što bi bio ogroman uspjeh.

"Ovi momci su pokazali da imaju kvalitet, koji su još više nadogradili. Kad smo govorili da ćemo da izborimo opstanak bez baraža svi su bili skeptici. Uprava kluba, igrači i ja smo vjerovali. Ne znam gdje je kraj ovim momcima. Došao je čovjek (Faust prim. aut), koji daje gol iz svake šanse", kazao je Lambulić.

Iskra je pretrpjela drugi poraz i 3. mjesto na tabeli prepustila Dečiću, koji je u Golubovcima savladao Zetu 2:1. Nastavlja se borba za Evropu...

"Borba bi bila i da smo danas pobijedili, a nastaviće se do kraja prvenstva. Svaku našu grešku protivnik kažnjava, svaku grešku skupo plaćamo. U analizi ove utakmice znali smo da njihov centaršut moramo braniti, kao i prekid. Na te stvari smo se bazirali i iz tih stvari primili golove. Predstoji nam utakmica protiv Rudara. Sa pobjedom se vraćamo na pravi put", rekao je trener Iskre Milivoje Novović.

Bonus video: