Poraz omladinaca, Drašković: Dva gola protivnika su neregularna

Bilo je 3:0 za Sjevernu Makedoniju

4784 pregleda 2 komentar(a)
Foto: FSCG
Foto: FSCG

Mlađa omladinska reprezentacija Crne Gore je poražena od Sjeverne Makedonije u Skoplju u drugom prijateljskom duelu ovih selekcija, i to istim rezultatom kojim je dobila prvi susret - Makedonci su slavili rezultatom 3:0.

Za potpuni revanš domaćina pobrinuli su se Martin Gjorgijevski, golom u 4. minutu iz penala, Hadis Tairi koji je pogodio u 57. i Destan Adili, strijelac u 59. minutu.

Selektor Crne Gore Slobodan Drašković smatra da je ubjedljivom porazu umnogome kumovao sudija - po njemu, dva gola Makedonaca bila su neregularna.

Pravdu je dijelio domaći arbitar, Ninoslav Nonkov.

"Imali smo periode igre kada smo bili bolji, pogotovo u prvom i dijelom u drugom poluvremenu. Međutim, nismo uspjeli da se nađemo u ovakvom sudijskom kriterijumu, tako da nas je to skroz poremetilo. Gledajući dešavanja na terenu, rezultat je previsok, ali to je dobrim dijelom posljedica bar dva neregularna gola Sjeverne Makedonije, što je unijelo previše nervoze u naš tim. Šteta što se sve ovako izdešavalo, jer smo htjeli da na pravi način isprobamo igrače koji su imali manju minutažu u prethodnim utakmicama", rekao je Drašković.

Crna Gora je igrala u sastavu: Božidar Matejić, Aleksa Mugoša (od 65. Seid Adrović), Nikola Radusinović (od 65. Janko Vukićević), Romario Camaj (od 65. Rajko Popović), Luka Bubanja (od 46. Matije Badnjar), Strahinja Tešović (od 46. Matija Delić), Balša Mrvaljević (od 65. Vasilije Osmajlić), Nenad Krivokapić (od 46. Denis Ljuljanović), Marko Vračar (od 46. Nemanja Pavićević), Stefan Radojević (od 46. Marko Jukić), Aleksa Vujović (od 46. Jovan Kecojević).

Bonus video: