Murinjo nakon novog poraza u Norveškoj: Vjerujem da ćemo u Rimu imati bolje suđenje

Fudbaleri Rome izgubili su sinoć u gostima 2:1 u prvoj utakmici četvrtfinala Lige konferencija

2111 pregleda 1 komentar(a)
Murinjo, Foto: Reuters
Murinjo, Foto: Reuters

Trener fudbalera Rome Žoze Murinjo rekao je da je njegova ekipa i dalje favorit za plasman u polufinale Lige konferencija i pored poraza od Bodo Glimta u prvoj utakmici.

"Izgubili smo sa 2:1, ali igramo drugu utakmicu pred svojim navijačima i nemam problem da kažem da smo i dalje favoriti za plasman u polufinale. Imam potpuno povjerenje u svoje igrače, stadion, navijače. Bodo je jak tim, ali vjerujem da ćemo imati dobar sudijski tim u revanšu", rekao je Morinjo, preneli su italijanski mediji.

Fudbaleri Rome izgubili su sinoć u gostima 2:1 u prvoj utakmici četvrtfinala Lige konferencija. Bio je ovo treći duel ta dva tima, Roma je dva puta izgubila, u prvom meču čak 6:1, dok je na Olimpiku bilo neriješeno 2:2 u grupnoj fazi.

Fudbaler Rome Đanluka Manćini je morao da napusti teren sredinom drugog poluvremena, a Murinjo je za njegovu povredu okrivio vještačku travu.

"Da budem iskren, ono što me najviše brine je povreda Manćinija. Smatram da je do nje došlo zbog vještačkog terena", rekao je Portugalac.

Morinjo je za poraz okrivio i sudije koje su, kako je naveo, spriječili dva gola njegovog tima u prvom poluvremenu zbog ofsajda.

Strijelac za Romu bio je Lorenco Pelegrini, ali Murinjo nije bio zadovoljan.

"Mora da postiže više golova. S obzirom na njegov kvalitet, trebalo da postiže više golova", zaključio je Murinjo.

Revanš utakmica je na programu narednog četvrtka od 21.00.

Bonus video: