Ništa od Anćelotija: Šuker oštro demantovao "Gazetu delo sport"

"Kod nas svaka vijest koja za cilj ima destabilizaciju ili omalovažavanje Saveza dobije zapaženi prostor u medijima", rekao je Šuker
0 komentar(a)
Šuker, Foto: Hina
Šuker, Foto: Hina
Ažurirano: 19.10.2017. 14:55h

Davor Šuker, predsjednik Fudbalskog saveza Hrvatske, demantovao je informaciju "Gazete delo sport" da bi Karlo Anćeloti mogao da postane selektor "vatrenih" na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

''Razočaran sam što je ugledni medij kao što je 'Gazeta delo sport' izvor ovakve dezinformacije, kakvu uobičajeno plasiraju manje respektabilni mediji u potrazi za senzacijama. Mogu samo reći da je selektor hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić i da smo svi isključivo fokusirani na utakmice protiv Grčke u dodatnim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo", rekao je Šuker.

Predsjednik HNS je napao hrvatske medije što su prenijeli vijest iz Italije.

"Naviknuti smo da većina hrvatskih medija požuri da prenese ovakvu neistinu - kod nas svaka vijest koja za cilj ima destabilizaciju ili omalovažavanje Saveza dobije zapaženi prostor u medijima. To, nažalost, nije ništa novo, ali mi ćemo nastaviti da radimo u interesu hrvatskog fudbala. Zato uoči ovih odlučujućih utakmica pozivam sve na zajedništvo, a medije na objektivnost i na istinu", rekao je Šuker.

Bonus video: