Dakić: Znamo da se Mornar nalazi u lošoj seriji i sigurno će uraditi sve da osvoji tri boda

"Na prethodna dva meča sam bio starter, nismo primili gol, a to je naravno zasluga cijelog tima. Što se tiče moje igre uvijek može bolje, a trudiću se iz utakmice u utakmicu da opravdam ukazano povjerenje i da dobijenu šansu iskoristim na najbolji mogući način"

3917 pregleda 0 komentar(a)
Dakić, Foto: FK Budućnost
Dakić, Foto: FK Budućnost

Samo jedan trijumf upisao je Mornar na posljednjih 12 mečeva Telekom 1. CFL - zbog loše forme, a i činjenice da mu u goste dolazi aktuelni šampion, čini se da je favorit u duelu Barana i Budućnost poznat.

Ipak, mladi štoper tima iz Podgorice Damjan Dakić smatra da će sve to upravo biti dodatni motiv fudbalerima Mornara u meču 29. kola domaćeg šampionata (nedjelja, 17.00h) koji će biti odigran na jadranskoj obali.

"Pred nama je težak i neugodan meč u Baru, jer znamo da se rival nalazi u lošoj seriji i sigurno će uraditi sve da nas na što kvalitetniji način dočeka i pokuša da osvoji tri boda", smatra Dakić.

S druge strane, Budućnost je nakon poraza od Jezera savladala Rudar i Petrovac - identičnim rezultatom 2:0.

"Potrudićemo se da ponovimo rezultate i igru iz prethodne dvije utakmice, kao i da sprovedemo sve zamisli stručnog štaba i da dogovor iz svlačionice na što bolji način prenesemo na teren", dodao je Dakić.

Dakić (17) je sa nešto više od 16 godina debitovao za prvi tim Budućnosti, a u ovoj sezoni već ima zavidnu minutažu - posebno tokom posljednja dvje runde.

"Na prethodna dva meča sam bio starter, nismo primili gol, a to je naravno zasluga cijelog tima. Što se tiče moje igre uvijek može bolje, a trudiću se iz utakmice u utakmicu da opravdam ukazano povjerenje i da dobijenu šansu iskoristim na najbolji mogući način", jasan je Dakić.

Sezona se polako bliži kraju, a Sutjeska na vrhu i dalje ima veliku prednost. Ipak...

"Minus 11 je velika razlika, ali ne i nedostižna. Biće teško, ali pokušaćemo da nadoknadimo zaostatak koji imamo u odnosu na Sutjesku", zaključio je Dakić.

Trener Budućnosti Aleksandar Nedović za meč u Baru neće moći da računa na Miloša Dragojevića, Momčila Raspopovića i Stefana Miloševića.

Bonus video: