Poljaci javljaju: Levandovski ide u Barselonu

Ako je informacija poljske TVP sport tačna, 33-godišnji Poljak bi već na ljeto prešao u Kataloniju, gdje bi mu jedini konkurent za mjesto u napadu bio nekadašnji saigrač iz Borusije Dortmund, Pjer-Emerik Obamejang

6319 pregleda 6 komentar(a)
Foto: REUTERS/Andreas Gebert
Foto: REUTERS/Andreas Gebert

Saga oko novog ugovora Roberta Levandovskog i Bajerna je dobila novu dimenziju.

Poljska TVP sport javlja da je dobitnik nagrade FIFA Best za najboljeg igrača svijeta javio Oliveru Kanu da neće produžiti saradnju sa Bavarcima i da se dogovorio sa Barselonom!

Leva ima ugovor do juna naredne godine i jasno je da je Bajernu predstojeće ljeto posljednja šansa da ga proda.

Ako je informacija poljske televizije tačna, 33-godišnji Poljak bi već na ljeto prešao u Kataloniju, gdje bi mu jedini konkurent za mjesto u napadu bio nekadašnji saigrač iz Borusije Dortmund, Pjer-Emerik Obamejang.

Navodno, na ljeto bi trebalo da odu Memfis Depaj, Luk de Jong i Martin Brajtvajt, čime bi se stekli finansijski uslovi da Barsa krene po jednog od najboljih fudbalera svijeta.

Ukoliko se to dogodi, Levandovski će postati prvi Poljak u istoriji Barselone. Za rukometnu selekciju su svojevremeno nastupali najbolji poljski igrač svih vremena, Bogdan Venta, kao i Kamil Sipžak, a za košarkašku Maćej Lampe.

Bonus video: