Ludilo u Fođi, navijač upao na teren i prijetio smrću igraču (VIDEO)

Pravi haos je nastao u 64. minutu kada su gosti pri vođstvu 5:1 dobili jedanaesterac kojeg je krenuo da izvede Pjetro Jemello koji je do tada već upisao dva gola

3400 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

Čak osam golova, neredi navijača i prijetnje smrću jednom od fudbalera, obilježili su "ludu" utakmicu italijanske Serjie C izmeđe Fođi i Katancara.

Utakmica je nekoliko je puta prekidana zbog pirotehnike i utrčavanja navijača na teren, a pravi haos je nastao u 64. minutu kada su gosti pri vođstvu 5:1 dobili jedanaesterac kojeg je krenuo da izvede Pjetro Jemello koji je do tada već upisao dva gola.

Jemelo je igrao za Fođu u sezoni 2018/19. i tada je imao nesuglasice s ultrasima. Kada je stavio loptu na bijelu tačku u teren je utrčao navijač koji je pokušao da ga udari, a neki mediji pišu da je i dobio šamar. U posljednji trenutak su ga zaustavili redari, a huligan mu je jasno pokazao rukama - "prerezaću ti grkljan".

Drugi navijač je tada uletio na teren, ali i njega su zaustavili redari. Jemelo je prepustio izvođenje penala saigraču, zatim je ubrzo zamijenjen, a pritom je još jedan navijač Fođe pokušao da uđe na teren.

Italijanski mediji navode kako je Jemelo pod pratnjom izveden sa terena i kraj utakmice je čekao u svlačionici.

Gosti su slavili 6:2, a susret je zbog svih prekida trajao više od 100 minuta.

Katancaro se nalazi na trećem mjestu, dok je Fođa osma.

Bonus video: