Genijalac Modrić: Za Real odustajanje nije opcija

„Nevjerovatno je opisati ovu utakmicu. Bili smo mrtvi do našeg prvog gola. Čelsi je poveo sa 3:0 možda i uz malo sreće. Ne mogu da kažem da smo igrali loše, ali oni su dobro koristili svoje šanse i postigli golove. Nismo se predavali, vjerovali smo, borili se i na kraju pokazali ogroman karakter“, rekao je Luka Modrić

3020 pregleda 4 komentar(a)
Luka Modrić tješi Ziješa nakon meča, Foto: Reuters
Luka Modrić tješi Ziješa nakon meča, Foto: Reuters

Real je bio na koljenima, gubio je 3:0 protiv Čelsija u revanšu četvrtfinala Lige šampiona...

Kurtoa je spasao 0:4, a onda je Luka Modrić genijalnim dodavanjem pronašao Rodriga koji je pogodio za 1:3, uveo meč u produžetke.

Na kraju Real je od ambisa došao do polufinala, Benzema je dao drugi gol za domaći tim...

„Nevjerovatno je opisati ovu utakmicu. Bili smo mrtvi do našeg prvog gola. Čelsi je poveo sa 3:0 možda i uz malo sreće. Ne mogu da kažem da smo igrali loše, ali oni su dobro koristili svoje šanse i postigli golove. Nismo se predavali, vjerovali smo, borili se i na kraju pokazali ogroman karakter“, rekao je Luka Modrić.

Navijači i veliko iskustvo su bili prevaga.

„Ovaj stadion i navijači su bili od velike pomoći kada smo gubili sa 3:0. Nastavili su da nas podržavaju i da vjeruju. Trener je napravio odlične izmjene. U ovom takmičenju iskustvo igra važnu ulogu i mislim da nam je to pomoglo", kazao je hrvatski as.

Legendarni fudbaler je kazao da je Čelsi najteži protivnik sa kojim je Real igrao.

" Igraju čvrsto, fizički su jaki. Znali smo da će biti teško. Ali pokazali smo želju, veliki karakter, zajedništvo i uspjeli da se plasiramo u polufinale".

Real će u polufinalu igrati protiv gradskog rivala Atletika ili Mančester Sitija. U prvoj utakmici ova dva tima u Engleskoj bilo je 1:0 za Siti. Revanš je u večeras u Madridu.

Bonus video: