Peđa Mijatović o preokretu Reala: Volio bih da meni neko objasni kako je ovo moguće

Peđa Mijatović, junak Realove "septime", nije, kako je sam priznao, imao neko logično objašnjenje kako se Anćelotijev tim digao iz nokauta

11916 pregleda 7 komentar(a)
Fudbaleri Real Madrida, Foto: Reuters
Fudbaleri Real Madrida, Foto: Reuters

Real Madrid je ponovo pokazao veličinu i karakter velikog kluba.

Bio je skoro 80 minuta izgubljen u revanšu sa Čelsijem, gubio 3:0, a na kraju proslavio plasman u polufinale Lige šampiona, porazom od 3:2 nakon produžetaka u Madridu.

Peđa Mijatović, junak Realove "septime", nije, kako je sam priznao, imao neko logično objašnjenje kako se Anćelotijev tim digao iz nokauta.

"Real Madrid je takmičarski tim, koji zna da pati i da se vrati iz nemogućeg. Ali, voleo bih da meni neko objasni šta se dogodilo. Do 80. minuta su se mučili, 0:3, sa Karvahalom kao centralnim defanzivcem... ali na kraju - polufinale. Strašno je, nema objašnjenja“, rekao je Mijatović.

Legendarni napadač je naglasio da u ovakvim momentima treba da se uživa.

"Jer ne znate da li će se jednog dana ponovo dogoditi isto. Nisam mogao da zamislim kako bi moglo da dođe do preokreta. Anćeloti je pogodio sa izmjenama, možda je trebalo ranije. Igrači koji su ušli su se odlično snašli. Tim je vjerovao da može i na kraju je to i postigao", rekao je on.

Bonus video: