FK Arsenal: Huliganski napad u Bijelom Polju, povrijeđen je trener Dragićević

"Utakmica nije zvanično završena već je prekinuta zbog huliganskog ponašanja navijača Jedinstva", kazali su iz Arsenala

11448 pregleda 24 reakcija 14 komentar(a)
Foto: FK Arsenal
Foto: FK Arsenal

Derbi Druge lige između Jedinstva i Arsenala završen je 1:1, šokantnim finišom i izjednačenjem gostiju u posljednjim trenucima nadoknade, ali će o scenama sa Gradskog stadiona u Bijelom Polju biti još priče.

Posla će, sasvim sigurno, imati i disiciplinski organi Fudbalskog saveza, pošto su tokom dobrog dijela meča sa tribina ubacivani razni predmeti u teren.

Iz Arsenala su na zvaničnom sajtu saopštili da se u Bijelom Polju dogodio huliganski napad i da je povredu zadobio njihov trener Radisav Dragićević.

FK Arsenal
foto: FK Arsenal

"Nakon pogotka Kordića u 92 minutu utakmice, desile su se užasne scene na stadionu Jedinstva. Utakmica nije zvanično završena već je prekinuta zbog huliganskog ponašanja navijača Jedinstva. U napadu flašama i upaljačima povrijeđen je trener Dragićević, dok su navijači u jednom trenutku bili izloženi fizičkom napadu pojedinih navijača koji su izašli na teren", navodi se u obraćanju Tivćana, uz priloženi snimak sa tribine.

"Iz bezbjednosnih razloga stručni štab i igrači Arsenala od stadiona do autobusa su sprovedeni vozilima policijske uprave u Bijelom Polju. Uprava kluba će se uskoro obratiti zvaničnim saopštenjem", istaknuto je na sajtu.

Bonus video: