Njemci osvojili Kataloniju, Ćavi i igrači traže objašnjenje, Laporta: Posramljen sam

Revanš je odigran u neobičnoj atmosferi, na stadionu je bilo više od 30.000 navijača Ajntrahta, atmosfera je bila kao u Frankfurtu

8433 pregleda 4 komentar(a)
Navijači i igrači Ajntrahta, Foto: Reuters
Navijači i igrači Ajntrahta, Foto: Reuters

Prvi put od kada je došao na klupu Barselone, Ćavi je osjetio drugu stranu trenerskog posla u velikom i voljenom klubu.

Barsa je eliminisana iz Lige Evrope, porazom od Ajntrahta na Nou kampu u revanšu 3:2. Bilo je 3:0 za goste, Katalonci su u finišu ublažili poraz.

"Ovo nije katastrofa, ali jeste veliko razočaranje. Imali smo ambicije u Ligi Evrope, ali naš cilj je da uđemo u Ligu šampiona", kazao je Ćavi.

Revanš je odigran u neobičnoj atmosferi, na stadionu je bilo više od 30.000 navijača Ajntrahta, atmosfera je bila kao u Frankfurtu.

"Posramljen sam. Bilo je više njihovih nego naših navijača. Ovako nešto nikada više ne smijemo da dozvolimo", rekao je predsjednik Đoan Laporta.

To je, čini se, najviše i naljutilo Ćavija, ali i igrače.

"To je veliko razočaranje, trebala nam je podrška, a imali su je oni. Neko nije dobro procijenio i kalkulisao prodaju ulaznica. To je veliki propust. Očekivali smo da će publika da nam pomogne, igrači su pomalo i šokirani. I oni zahtjevaju objašnjenje, kako se dogodilo da bude toliko navijača Ajntrahta", rekao je Ćavi.

Bonus video: