Ćavi: Bijesni smo, možemo tituli da kažemo zbogom

Barsa izgubila od Kadisa 1:0 i prekinula niz od 15 mečeva bez poraza u La Ligi

4231 pregleda 6 komentar(a)
Ćavi, Foto: Reuters
Ćavi, Foto: Reuters

Barselona je sinoć prekinula niz od 15 mečeva bez poraza u La Ligi kada se to najmanje očekivalo - na "Nou Kamp" je došao Kadis, slavio 1:0 i osvojio tri bitna boda u borbi za opstanak.

Barsa ove sezone nije postigla gol protiv ekipe iz Andaluzije (prvi meč 0:0), a računajući i prošlu sezonu "balugrana" već četiri meča ne zna za pobjedu protiv Kadisa.

„Bijesni smo. Propustili smo zlatnu priliku da se odlijepimo u borbi za Ligu šampiona i da se i dalje borimo za titulu. Sada tituli možemo da kažemo zbogom“, rekao je nakon meča trener Barselone Ćavi.

Barselona, Atletiko i Sevilja imaju po 60 bodova, Betis 57, a Sosijedad 55. Ćavijeva ekipa ima utakmicu manje od konkurencije.

„Ekipa je trebalo da pokaže više želje i entuzijazma, da bude svjesna koliko je pobjeda važna. Nije to stvar stava, igrači žele da to pokažu, ali potrebno nam je više takmičarskog karaktera. Oni su se branili kao da je svaki posjed posljednji, mi moramo isto da pokažemo. Kada smo pobijedili Real u gostima sa 4:0, logičan je zaključak da smo se vratili, ali sada pravimo i greške. Moramo da budemo samokritični kako bismo ostvarili cilj i plasirali se u Ligu šampiona", rekao je Ćavi.

Bonus video: