Kojašević: Plasman u finale Kupa bio bi istorijski rezultat

Ekipa iz Danilovgrada sjutra (16) dočekuje Dećić u prvom meču polufinala Kupa

2228 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Facebook.com/Telekom-1-CFL
Foto: Facebook.com/Telekom-1-CFL

U sjenci derbija Budućnosti i Sutjeske za drugo mjesto u finalu fudbalskog Kupa Crne Gore boriće se Iskra i Dečić.

Prvi meč je sjutra (16) u Danilovgradu, a u taboru Iskre vjeruju da u prvom meču pred domaćim navijačima mogu do dobrog rezultata uoči revanša u Tuzima.

"Naša obaveza je da pružimo maksimum i ostvarimo što bolji rezultat uoči revanša. Dečić je po kvalitetu ekipa slična nama, očekuje se neizvjesno polufinale. Međutim, naš cilj je osvajanje Kupa i nadam se da ćemo pružiti maksimum, odigrati dobru utakmicu i sa dobrim rezultatom otići na revanš u Tuzi", kazao je u najavi meča Miloš Lakić.

Iskra i Dečića su odigrali tri utakmice u Telekom 1. CFL ove sezone - Dečić je oba puta u Danilovgradu slavio minimalnim rezultatom, dok je utakmica u Tuzima završena neriješeno - 1:1. Upravo će u nedjelju u Tuzima odigrati i četvrti meč u šampionatu.

"Dečića je jedna od najboljih ekipa u ligi, a trenutno se nalazi u lošoj formi. To ne mora ništa da znači - Kup je, igraju se dvije utakmice. Nadam se pobjedi u prvom meču, pred našim navijačima i plasmanu u finale što bi bio istorijski rezultat za Iskru", rekao je Damir Kojašević.

Revanš je 4. maja.

Bonus video: