Agenti opet nude Ridigera Realu

„Marka” je u januaru pisala da menadžeri traže ukupno 55 miliona za četvorogodišnji ugovor i bonus za potpis. To bi bilo značajno manje nego što je dobio David Alaba, kojem je prošlog ljeta uplaćen bonus 17,7 miliona, plus 20 miliona bruto po sezoni, ali Real nije htio da ponovi takav potez

3478 pregleda 0 komentar(a)
Antonio Ridiger slavi gol za 2:0 u Madridu, Foto: REUTERS/Juan Medina
Antonio Ridiger slavi gol za 2:0 u Madridu, Foto: REUTERS/Juan Medina

Publika na „Santjago Bernabeuu” je gledala blistavu partiju Antonija Ridigera u revanšu četvrtfinala Lige šampiona protiv Čelsija, a od naredne sezone bi mogla da uživa u njegovim igrama mnogo češće - agenti 29-godišnjeg njemačkog štopera su pozvali čelnike Real Madrida da ga ponovo ponude, piše „Marka”.

Predstavnici Ridigera i „kraljevskog kluba” su pregovarali i prije nekoliko mjeseci, ali je operacija stavljena na čekanje zbog velikih finansijskih zahtjeva. Od cifre koju traže će zavisiti i obnavljanje razgovora.

„Marka” je u januaru pisala da menadžeri traže ukupno 55 miliona za četvorogodišnji ugovor i bonus za potpis. To bi bilo značajno manje nego što je dobio David Alaba, kojem je prošlog ljeta uplaćen bonus 17,7 miliona, plus 20 miliona bruto po sezoni, ali Real nije htio da ponovi takav potez.

Pitanje je šta će uprava „kraljevskog kluba” odlučiti i zbog Edera Militaoa, sa kojim se pregovara o novom ugovoru. Trenutno prima oko četiri miliona eura sa bonusima, a čeka ga velika povišica.

Brazilac je pet godina mlađi od Ridigera i zbog toga Real ne želi da ga izgubi, ali bi doveo i Njemca ako bi mu uslovi odgovarali.

Što se tiče štopera Čelsija, i on ima opcija - da produži ugovor sa Čelsijem, ali je to još pod velikim znakom pitanja jer još nema novih vlasnika, kao i da ode u Juventus ili Pari Sen Žermen.

Bonus video: