Nedović: Odigrali smo najbolju utakmicu u najbitnijem trenutku za klub

Budućnost nadigrala Sutjesku, slavila 3:0 i došla na korak od finala Kupa Crne Gore

6407 pregleda 0 komentar(a)
Nedović, Foto: FK Budućnost
Nedović, Foto: FK Budućnost

Budućnost je odigrala najbolju utakmicu ove sezone - priznao je to i trener ekipe, Aleksandar Nedović nakon ubjedljive pobjede (3:0) nad Sutjeskom u prvom meču polufinala Kupa.

Aktuelni osvajač Kupa je nadigrao najvećeg rivala i došao na korak od plasmana u finale.

"Najbolje izdanje ove sezone. Odigrali smo sjajan meč, igrali smo fenomenalno u svim fazama igre i apsolutno zasluženo nadigrali najvećeg rivala. Start možda nije bio spektakularan, ali ne bi bilo nezasluženo i da smo postigli više golova. Mislim da smo po igri to i zaslužili. Odigrali smo najbolju utakmicu u najbitnijem trenutku za klub", rekao je za RTCG nakon meča trener Budućnosti Aleksandar Nedović.

Odličnu utakmicu odigrao je strijelac i asistent Viktor Đukanović, koji je zbog povrede izašao iz igre. Ali, bilo je još odličnih pojedinaca...

"Ja bih o klinicma mogao da pričam, ali ne želim da ih hvalim. Želim da im budem "neprijatelj" dok budu ovdje. Kad odu u inostranstvo i vrate se za deset godina možemo da pričamo. Oni su dragulji. I Mijović, pa kapiten Terzić, koji nije bio u formi... Imamo lijepu perspektivu, ali ne možemo da zanemarimo starije igrače, koji su motor ekipe, vidjeli ste kakav odnos imaju, koliko su puta uklizali i Mirković i Raičković i Adžić i Ćuković. Ne bih izdvajao nikog, već im želim da nastave ovako da rade i neće biti problema. Kup je cilj, Sutjeska je u prvenstvu daleko, idemo u Nikšić da odbranimo 3:0", poručio je Nedović.

Bonus video: