Mesi ostaje u Parizu

Mesi je došao prošlog ljeta kako bi francuskoj ekipi pomogao u osvajanju Lige šampiona, ali je taj projekat propao nakon eliminacije od Real Madrida

13264 pregleda 1 komentar(a)
Mesi, Foto: Reuters
Mesi, Foto: Reuters

Lionel Mesi će i naredne sezone igrati za PSŽ, piše britanski Sky.

Mesi je u PSŽ došao prošlog ljeta iz Barselone, potpisao ugovor na dvije godine, ali je već tokom prve sezone bilo spekulacija o navodnom povratku u Španiju.

Ipak, do toga neće doći, pa će Argentinac i drugu sezonu igrati u glavnom gradu Francuske.

Mesi je došao prošlog ljeta kako bi francuskoj ekipi pomogao u osvajanju Lige šampiona. Sve je bilo usmjereno ka tom cilju, ali su "sveci" eliminisani već u osmini finala od Real Madrida. Projekat je propao, a već na prvoj utakmici poslije eliminacije navijači su zviždali Mesiju, ali i Ramosu, Nejmaru, Mbapeu...

U međuvremenu PSŽ je osvojio rekordnu 10. šampionsku titulu u Francuskoj, ali to nije zaliječilo rane. U Ligi 1 je na 22 utakmice postigao četiri pogotka, a ima 13 asistencija.

Ono što je takođe izvjesno, to je da će doći do promjene na klupi PSŽ-a. Ceh će platiti Maurisio Poketino, ugovor sa njim biće raskinut, a mediji danas pišu da je glavni kandidat za trenera Antonio Konte.

Ostaje Mesi, ostanak je najavio i Nejmar, a sada ostaje odgovor na pitanje hoće li Kilijan Mbape promijeniti sredinu i otići u Real Madrid.

Bonus video: