Gvardiola: Želimo šou u Madridu. Postoji samo jedna opcija za pobjedu

U vatrometu golova, Siti je slavio 4:3

9473 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Mančester siti je odigrao još jednu veliku utakmicu, ali Real nije ustuknuo - ni četiri gola nisu bila dovoljna engleskom prvaku da stekne opipljivu prednost pred revanš polufinala Lige šampiona u Madridu.

U vatrometu golova, Siti je slavio 4:3.

"Bila je ovo fantastična utakmica. Obje ekipe su odigrale vrhunski. Uradili smo mnogo dobrih stvari. Nažalost, primali smo golove, a takođe smo mogli i da postignemo još koji. Ipak, ostaje da smo odigrali fantastičnu utakmicu protiv nevjerovatne ekipe", rekao je Pep Gvardiola.

Siti je imao mnogo prilika, dvije velike kod 2:0...

"Promašili smo ih, ali smo ih i stvorili. Niko ne može da se žali na rezultat, igru, na bilo što. Ja sam ponosan i neverojatno srećan zbog toga kako smo odigrali pred cijelim svijetom protiv ekipe koja je iskusna u ovakvim situacijama. Napravili smo sve potrebno za pobjedu".

Revanš je otvoren.

"U Madridu nećemo slaviti ako budemo igrali kao što smo u drugom poluvremenu, ali ako budemo ponovili neke djelove ove utakmice, pobjeđujemo. Želimo šou i na Bernabeuu. Slavićemo samo ako ostanemo vjerni sebi, druga opcija za pobjedu ne postoji", zaključio je Gvardiola.

Bonus video: