Osam golova Jedinstva, Mušović pogodio pet puta, OFK Titograd ispao u 3. ligu, Mladost se učvrstila u zoni baraža

Jedinstvo savladalo Cetinje 8:0, Arsenal u finišu došao do pobjede nad OFK Titogradom - 2:0

7556 pregleda 13 komentar(a)
Foto: FK Jedinstvo/Facebook
Foto: FK Jedinstvo/Facebook

Fudbaleri Jedinstva upisali su jednu od najubjedljivijih pobjeda u istoriji crnogorskog fudbala - Bjelopoljci su danas u 31. kolu Druge fudbalske lige u gostima savladali Cetinje 8:0!

Ekipa Vuka Bogavca učvrstila se na liderskoj poziciji i ima sedam bodova više od Arsenala. Tivćani su na domaćem terenu savladali OFK Titograd 2:0.

Jedinstvo je odigralo sjajan meč, a briljirao je Aldin Mušović koji je postigao čak pet pogodaka. Osim njega u listu strijelaca upisali su se Momčilo Dulović, Pavle Čujović i Đorđije Cvijović.

Arsenal se u Tivtu mučio sa OFK Titogradom. Tivćani su do vođstva došli u 77. minutu, a strijelac je bio Jasmin Muhović. Konačan rezultat postavio je Hulijan Montenegro u sudijskoj nadoknadi.

Domaći su i u prvom poluvremenu mogli do gola, ali je Boris Došljak promašio penal.

Nakon ovog meča OFK Titograd, šampion iz 2016. godine, i matematički je ispao iz druge, pa će od naredne sezone igrati u 3. ligi, najnižem rangu crnogorskog fudbala.

A Mladost se učvrstila na trećoj poziciji. Ekipa iz Donje Gorice savladala je u gostima Grbalj 4:0 - dva gola postigao je Damjan Mugoša, a strijelci su bili i Siniša Stanisavić i Aldin Škrijelj.

Mladost je uvećala prednost u odnosu na Kom i Bokelj. Ekipa sa Zlatice je imala dva gola prednosti protiv Igala, a na kraju je meč završen 2:2. Prednost Komu donijeli su Jovan Dašić i Miloš Radulović, a bod Igalu donio je rezervista i dvostruki strijelac Milovan Ilić.

Bokelj je izgubio u gostima od Berana 1:0. Jedini gol za Berance postigao je Mihailo Lončar.

Bokelj je imao velike šanse - Kotorani su pogodili prečku, a Petar Čavor je promašio prazan gol i pogodio stativu.

Mladost na trećoj poziciji ima po šest bodova više od Bokelja i Koma.

Bonus video: