Klop: Sve smo radili kako treba, imamo dva gola prednosti i to je dobro

Liverpul u prvom meču polufinala Lige šampiona savladao Viljareal - 2:0

3812 pregleda 0 komentar(a)
Klop i Keita poslije meča, Foto: Reuters
Klop i Keita poslije meča, Foto: Reuters

Liverpul je sinoć opravdao ulogu favorita, u prvom meču polufinala Lige šampiona savladao Viljareal na "Enfildu" 2:0 i napravio korak ka finalu.

"Redsi" su u drugom dijelu probili bunker gostiju, mogli ubjedljivije da slave, ali treba da se dogodi čudo pa da ne igraju u Parizu 28. maja.

A menadžer Liverpula Jirgen Klop bio je zadovoljan nakon prvog susreta.

„Bilo je jasno da moramo samo da nastavimo sa onim što smo radili. Čim su se pojavljivali momenti u kojima se Viljareal oslobađao pritiskao i na kratko, odmah su bili prijetnja. Najvećim dijelom smo se sa time nosili veoma dobro. Mislim da smo odigrali prilično dobru utakmicu“, rekao je Klop.

Revanš je u utorak u Španiji.

„Bilo je dobro i u prvom poluvremenu, mislim da smo sve radili kako treba, noge su nas slušale i znali smo da samo treba tako da nastavimo. Treba da ostanemo pozitivni i koncentrisani. Za sada, sve kako treba. Ali, čeka nas i put u Španiju i pokušaćemo da dođemo do finala. Vidjećemo. Moraćemo da budemo 100 odsto spremni, fokusirani i u pravom raspoloženju za taj revanš. Imamo dva gola prednosti i to je dobro, bolje nego prije 90 minuta, prije početka utakmice, ali nismo prošli dalje. Ako nas pobijede rezultatom koji ih vodi u finale, zaslužili su, ako ne onda smo mi zaslužili“, dodao je Njemac.

Bonus video: