Veliki transfer crnogorskog reprezentativca: Rakonjac blizu Moskve

Ranije se pominjalo da je za njega zainteresovan Udineze, ali izgleda da je ponuda iz Moskve povoljnija, iako su ruski klubovi u izolaciji, a mnogi i u finansijskim problemima

6833 pregleda 9 komentar(a)
Foto: FSCG
Foto: FSCG

Mladi crnogorski fudbaler Marko Rakonjac blizu je transfera u Rusiju.

Kako je javio RTCG, on će potpisati ugovor sa Lokomotivom iz Moskve, a njegov klub Čukarički dobiće 2,5 miliona eura za obeštećenje.

Srpski Mocartsport je potvrdio da su pregovori u toku i da idu pravim smjerom.

Rakonjac (22) je nedavno debitovao za najbolji tim Crne Gore, na prijateljskom meču sa Grčkom, a ove sezone je jedan od najboljih napadača u srpskom šampionatu.

Ranije se pominjalo da je za njega zainteresovan Udineze, ali izgleda da je ponuda iz Moskve povoljnija, iako su ruski klubovi u izolaciji, a mnogi i u finansijskim problemima.

Čukarički je prethodnih godina veliki izvoznik talentovanih igrača, pa je od prodaje u toku ove sezone već zaradio preko pet miliona eura.

Rakonjčev transfer biće treći po vrijednosti u istoriji kluba, nakon što su Dimitrije Kamenović u Lacio i Slobodan Tedić u Mančester siti prodati za tri miliona eura.

Tedić, koji se ranije pominjao i kao potencijalni crnogorski reprezentativac (rođen je u Podgorici), igra na pozajmici u holandskom Cvoleu, dok Kamenović još nije dobio šansu u rimskom klubu.

Bonus video: