Lijepe vijesti iz Italije: Siniša Mihajlović napustio bolnicu

Bolonja je saopštila da je nekadašnji fudbaler otpušten na kućno liječenje

35332 pregleda 30 komentar(a)
Siniša Mihajlović, Foto: Shutterstock
Siniša Mihajlović, Foto: Shutterstock

Odlične vijesti stižu iz Italije - trener Bolonje Siniša Mihajlović izašao je iz bolnice u kojoj se liječio od leukemije.

Mihajlović je hospitalizovan 29. marta, a njegovo liječenje završeno je analizama koje su pokazale dobre rezultate. Bolonja je saopštila da je nekadašnji fudbaler otpušten na kućno liječenje.

"Danas je Siniša Mihajlović otpušten iz bolnice Sant Orsola u generalno dobrom stanju. Idemo Mister, uz tebe smo“, stoji u saopštenju Bolonje.

Kako prenose italijanski mediji Mihajllović je otputovao u Rim kako bi nekoliko dana proveo sa porodicom. Nakon toga će se vratiti u Bolonju i ponovo preuzeti ekipu. Očekuje se da bivši defanzivac bude na klupi u nedjelju kada će Bolonja igrati protiv Venecije.

Mihajlović je 26. marta na iznenanđenje svih organizovao pres konferenciju na kojoj je saopštio da ponovo ima leukemiju, koja mu je prvi put dijagnostikovana na ljeto 2019. godine.

"Ova bolest je izgleda toliko hrabra da se vratila na nekoga kao što sam ja. Početkom naredne sedmice moraću na nove tretmane", rekao je tada Mihajlović na konferenciji.

Bonus video: