Klop: Želimo da budemo tu gdje jesmo, hoćemo u finale

Liverpul sjutra (21) gostuje Viljarealu u revanšu polufinala Lige šampiona

9815 pregleda 6 komentar(a)
Klop na današnjem treningu, Foto: Reuters
Klop na današnjem treningu, Foto: Reuters

Menadžer Liverpula Jirgen Klop rekao je danas da njegova ekipa ne shvata olako prednost od dva gola uoči revanš utakmice polufinala Lige šampiona protiv Viljareala.

"Znamo da je gotovo samo prvo poluvrijeme. Na najbolji način moramo da ignorišemo prednost iz prve utakmice. Da je ovo nokaut faza u kome jedna utakmica odlučuje, morali bismo da odemo protiv Viljareala i pokušamo da pobedimo. Znamo da će dati sve od sebe, to je apsolutno jasno. Biće teško, ali to je u redu, polufinala Lige šampiona i treba da budu teška. Nismo ni očekivali da će biti lako i ovo nije lako. Ali odigrali smo dobru utakmicu na domaćem terenu i bolje da odigramo dobru utakmicu i tamo", rekao je Klop, prenio je Skaj.

Fudbaleri Liverpula igraju u utorak od 21 čas u Španiji protiv Viljareala, revanš utakmicu polufinala Lige šampiona. U prvoj utakmici na "Enfildu" prošle sedmice "redsi" su pobijedili 2:0.

"U ovom trenutku, utakmica polufinala Lige šampiona je najvažnija koju možeš da igraš. Šta god da se dogodilo u poslednjih nekoliko nedjelja ili šta god da se dogodi u narednih nekoliko nedjelja, nije važno za ovaj trenutak", naveo je Klop.

Liverpul pokušava da se plasira u finale treći put u posljednjih pet sezona.

"Nikada ne znate da li ćete se ponovo plasirati u polufinale ili da li ćemo ikada imati šansu da odemo u finale. Nikada ne znate. Igramo protiv izuzetnog tima i ništa ne uzimamo olako. U nekim trenucima vam je potrebna sreća i sve druge stvari, pa je bolje biti oprezan i spreman, a mi ćemo biti spremni", rekao je Klop.

"Mi ovo zaista želimo, želimo da budemo tu gdje jesmo i želimo da prođemo u finale. Ako je Viljareal bolji od nas i ako nas pobijedi rezultatom kojim će proći u finale, onda ćemo im čestitati. Ali od sada do tada imamo 95 minuta ili koliko god minuta za igru i radujem se tome", dodao je njemački trener.

Bonus video: