Modrić pred revanš sa Sitijem: Ovaj klub nas je naučio da nikada ne odustajemo

Fudbaleri Reala sjutra (21) protiv Mančester sitija igraju revanš polufinala Lige šampiona

10066 pregleda 2 komentar(a)
Luka Modrić, Foto: Reuters
Luka Modrić, Foto: Reuters

Fudbaleri Reala sjutra (21) protiv Mančester sitija igraju revanš polufinala Lige šampiona.

Madriđani su tokom prvog meča u nekoliko nvrata imali po dva gola zaostatka, ali su pred sjutrašnji revanš izbjegli ubjedljiv poraz, pa će na domaćem terenu juriti samo gol minusa (4:3).

Ekipa Karla Anćelotija već je ove sezone u nokaut fazi igrala uzbudljive mečeva i rješavala ih u svoju korist nakon preokreta - naravno riječ je o duelima protiv PSŽ-a i Čelsija...

„Čeka nas težak rival, poput Čelsija i PSŽ-a. Odličan su tim sa vrhunskim pojedinicma. Mislim da ne postoji teži meč od ovog. U oba pravca moramo da igramo bolje nego u prvom susretu. Moramo da pomažemo jedni drugima kao u prethodnim utakmicama kada smo u teškim trenucima vjerovali u preokret”, poručio je u najavi meča fudbaler Reala Luka Modrić.

Hrvat je siguran da će njegova ekipa igrati u Parizu 28. maja.

„Vjerujemo da možemo do finala. Atmosfera je vrlo dobra, jedva čekamo da utakmica počne. Pred nama je najvažniji meč u sezoni. Siguran sam da ćemo igrati bolje nego u prvom meču i da ćemo nadoknaditi minus. Ovaj klub je odigrao mnogo dobrih utakmica, osvojili smo najviše titula u Ligi šampiona, ispisali istoriju... Znamo šta treba da radimo. Nikada ne odustajemo. To nas je ovaj klub naučio”, jasan je Modrić.

Karlo Anćeloti je u subotu sa Realom osvojio titulu i postao prvi trener koji je do tog dostignuća došao u svim najjačim evropskim ligama.

„Radi se o susretu dva kvalitetna tima. Mnogo je važnih aspekata koji mogu da odluče pobjednika - individualni kvalitet, kolektivna posvećenost... Ekipa je dobra, motivisani smo, fokusirani. Očekuje nas još jedan izazov, imamo priliku da igramo još jedno finale. Znamo koliki je značaj utakmice, ali smo samouvjereni. Imamo nedostatak iz prvog meča i pokušaćemo da pobijedimo”, poručio je trener Madriđana Karlo Anćeloti.

Bonus video: