Ikardi ili Liga šampiona: Inter prinuđen da proda najboljeg igrača?

Italijanski "Premium sport" javlja da milanski klub mora da nađe novac kako bi ispunio obaveze iz Uefinog finansijskog fer-pleja, te da je u minusu od 50 miliona eura
0 komentar(a)
Mauro Ikardi, Foto: Reuters
Mauro Ikardi, Foto: Reuters
Ažurirano: 02.06.2018. 12:23h

Mauro Ikardi moći će da ode iz Intera ako neko plati otkupnu klauzulu od 110 miliona eura.

Italijanski "Premium sport" javlja da milanski klub mora da nađe novac kako bi ispunio obaveze iz Uefinog finansijskog fer-pleja, te da je u minusu od 50 miliona eura.

Najlakši način da dođe do novca i izbjegne eventualnu kaznu zabrane nastupa u Ligi šampiona je prodaja najboljeg igrača.

Ikardi može da ide za 110 miliona eura, koliko je njegova klauzula za klubove iz inostranstva, koja važi od 1. do 15. jula. Kako navode mediji, "nerazuri" imaju rok do 30. juna da riješe sve finansijske dubioze ili im prijeti suspenzija...

Ikardi je odigrao sjajnu sezonu u Seriji A, odavno se pominje interesovanje Reala i Čelsija, a u priču se uključio i Juventus, koji, navodno, nudi 50 miliona eura i Gonsala Iguaina.

Ikardijeva supruga i agent Vanda Nara nedavno je kazala da će Ikardi dobiti novi, bolji ugovor ili da će napustiti klub. Kako sada stvari stoje, čelnici Intera neće pregovarati sa njom oko nastavka saradnje.

Inter je već završio transfer 20-godišnjeg Argentinca Lautara Martinesa iz Rasinga za 25 miliona eura.

Bonus video: