Čestitke Sutjesci na tituli, nije bilo kako dobiti ih dva puta u 14 dana

Podgoričani su u velikom stili izborili plasman u finale, ukupnom pobjedom od 5:1 u polufinalnom dvomeču protiv šampiona, ekipe Sutjeske

8962 pregleda 6 komentar(a)
Foto: FK Budućnost
Foto: FK Budućnost

Budućnost je u finalu Kupa, sedmi put, drugi uzastopno, a 29. maja će se protiv prošlogodišnjeg rivala za trofej, Dečića, boriti za četvrti trofej u najmasovnijem takmičenju.

Podgoričani su u velikom stili izborili plasman u finale, ukupnom pobjedom od 5:1 u polufinalnom dvomeču protiv šampiona, ekipe Sutjeske.

Trener Aleksandar Nedović je izjavu nakon revanša i pobjede od 2:1 kraj Bistrice počeo čestitkama rivalu.

"Čestike Sutjesci na tituli. Zasluženo smo prošli u finale, bili smo bolji u oba meča, i prije gola Sutjeske morali smo da otvorimo duel golom, ali mislim da je opet viđena sjajna utakmica dva najveća crnogorska kluba", kazao je Nedović.

"Došli smo da igramo otvoreno, nismo uopšte branili rezultatm, što se vidjelo još jednom našom pobjedom nad najvećim rivalom u samo 14 dana, što svakako nije lako", istakao je trener Podgoričana.

Budućnost je najbolji fudbal ove sezone igrala upravo u dvomeču Kupa. U prvenstvu je žestoko zaostala...

"U prvenstvu smo platili ceh nekim našim unutrašnjim stvarima, povredama i rosterom, ali imamo šansu da se borimo za trofej Kupa", zaključio je Nedović.

Bonus video: