Peđa Mijatović: Zvijer se probudila, nevjerovatno, ludo, šou...

Još jedna istorijska noć u Madridu - Real u finišu slomio Mančester siti, slavio 3:1 poslije produžetaka i plasirao se u finale Lige šampiona

9129 pregleda 10 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Najeveća noć u istoriji "Santjago Bernabeua" - tako čuvena "Marka" opisuje sinoćnju utakmicu i još jedan nestvarni preokret Real Madrida u Ligi šampiona.

Real se još jednom vratio iz ponora, u 90. i 91. minutu preokrenuo protiv Mančester sitija, u prvom produžetku postigao još jedan gol, slavio 3:1 i plasirao se u 17. evropsko finale.

Real je u prethodnih 16 evropskih finala osvojio 13 titula. Sedmu im je 1998. u Amsterdamu donio Predrag Mijatović, koji je bio oduševljen nakon još jedne istorijske noći na "Bernabeuu".

"Zvijer se probudila poslije Rodrigovog gola. I kada je probudite ne možete je zaustaviti. Nevjerovatno. Ludo. Ovo je šou", poručio je Mijatović za radio "Kadena Ser" po završetku utakmice.

Madriđani su se prvi put plasirali u finale nakon što su izgubili prvi meč u polufinalu.

"Ovi igrači pišu neku novu priču. Vjerujem u tim, ovo je neponovljivo. Ekipa može da radi šta hoće. Za 90 minuta su imali jedan šut u okvir, a poslije gola se probudila zvijer. Nemam objašnjenje za ovo. To niko ne može da postigne. U osmini finala, četvrtfinalu, polufinalu...Ovo ludilo je neponovljivo. Nikad nisam doživio ovako nešto. Mislim da smo rijetko gledali ovakvu simbiozu između navijača i tima", poručio je Mijatović.

Bonus video: