Siniša Mihajlović: Patio sam, mučenje od jutra do večeri, ali opet sam tu

"San mi je bio da se što prije vratim u normalu. Kažu da vam zdravlje čini da uživate u životu, ali bolest vas tjera da razumijete njegov smisao. Poslije 34 dana u bolnici lijepe su i normalne stvari poput povratka na teren ili šetnja. A i nedostajali ste mi i vi, iako ste nužno zlo", rekao je Mihajlović novinarima

6069 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Siniša Mihajlović je dobio drugu rundu borbe sa leukemijom.

Nakon više od 30 dana u bolnici, na drugoj terapiji u liječenju teške bolesti, trener Bolonje je ponovo u fudbalskoj priči, a sjutra će voditi ekipu protiv Venecije.

"San mi je bio da se što prije vratim u normalu. Kažu da vam zdravlje čini da uživate u životu, ali bolest vas tjera da razumijete njegov smisao. Poslije 34 dana u bolnici lijepe su i normalne stvari poput povratka na teren ili šetnja. A i nedostajali ste mi i vi, iako ste nužno zlo", rekao je Mihajlović novinarima.

Srpski trener kaže da mu je hospitalizacija pala teže sada nego 2019. godine, kada mu je otkrivena teška bolest.

"Ovoga puta je na mentalnom nivou bilo teže, jer sada zbog kovida niko nije mogao da uđe. Sada je samo moja supruga Arijana mogla da dođe na tri sata, uz posebnu dozvolu. Patio sam, mučenje od jutra do večeri. Bilo je loše, ali tu sam sada...", rekao je Mihajlović.

On je, iako nije bio uz ekipu na utakmicama, proglašen za najboljeg trenera aprila mjeseca u Seriji A. Bolonja je upisala dvije pobjede, savladala je Inter, imala četiri remija, uključujući dva sa Juventusom i Milanom.

"Dobro su objasnili u razlozima za dodjeljivanje nagrade - veza između trenera, stručnog štaba i igrača je osnova svega. Često se zaboravlja da iza trenera stoje štab i tim, kao što ljekar iza sebe ima zdravstveni tim. Što je veza veća, to se dobija bolji rezultat".

Bonus video: