Mihajlović se vratio na klupu, Bolonja u 93. minutu izgubila od Venecije

Mihajlović je krajem marta ponovo bio hospitalizovan i u procesu hemoterapije u liječenju od leukemije, a prošle sedmice se pridružio ekipi

5202 pregleda 1 komentar(a)
Siniša Mihajlović, Foto: Paola Garbuio/LaPresse via AP
Siniša Mihajlović, Foto: Paola Garbuio/LaPresse via AP

Siniša Mihajlović se vratio na klupu Bolonje nakon što je drugi put pobijedio opasnu bolest i više od mjesec proveo u bolnici, a njegov tim izgubio od Venecije u gostima sa 4:3, u utakmici 36. kola italijanske Serije A.

Mihajlović je krajem marta ponovo bio hospitalizovan i u procesu hemoterapije u liječenju od leukemije, a prošle sedmice se pridružio ekipi.

Venecija je povela golom Tome Anrija u četvrtom minutu, potom je Sofijan Kijin u 19. minutu ispravio svoj promašaj sa bijele tačke i duplirao prednost domaće ekipe, ali je Bolonja uspjela da preokrene rezultat.

U prvom minutu sudijske nadoknade poluvremena smanjila je na 2:1 pogotkom Rikarda Orsolinija, potom je Marko Arnautović u 55. minutu izjednačio, da bi vođstvo ekipi Siniše Mihajlovića donio Jerdi Shauten u 68. minutu.

Ipak, domaći tim je prvo golom Matije Aramua iz penala u 78. minutu, a potom i pogotkom Denisa Jonsena u 93. minutu stigao do pobjede i sva tri boda.

Fudbaleri Bolonje će u narednom, pretposlednjem kolu Serije A dočekati Sasuolo, dok će Venecija gostovati Romi.

Bonus video: