Haland prošao ljekarske preglede, u subotu oproštaj od dresa Borusije

Norveški reprezentativac danas u Briselu prošao ljekarske preglede i želi već do kraja sedmice da potpiše ugovor sa Sitijem

5627 pregleda 0 komentar(a)
Haland, Foto: Reuters
Haland, Foto: Reuters

Engleski "Atletik" danas je objavio da će Erling Haland do kraja nedjelje postati igrač Mančester sitija, a sada stižu nove informacije!

Norveški reprezentativac je tokom dana u Briselu prošao ljekarske preglede, a njemački mediji navode da je Borusija dala dozvolu Halandu da riješi lične uslove sa šampionom Engleske.

Povezani članci

09. Maj 2022.

Siti do kraja sedmice objavljuje dolazak Halanda

Novinar Fabricio Romano piše da se Haland po okončanju ljekarskih pregleda vratio u Dortmund. I on navodi da će čitav posao biti ozvaničen do kraja nedjelje i ističe da bi čelnici engleskog tima već večeras mogli da aktiviraju klauzulu u Halandovom ugovoru, koja neće biti 75 miliona već će biti bliža cifri od 60 miliona!

Takođe i Haland želi da posao bude završen do kraja sedmice, jer hoće u subotu da se oprosti od navijača Borusije. "Milioneri" u subotu, u posljednjem kolu Bundeslige dočekuju Hertu.

Romano iznosi još jednu informaciju - Haland neće postati najplaćeniji igrač u Mančester sitiju, već će to ostati Kevin de Brujne, koji nedjeljno zarađuje 375 hiljada funti nedjeljno.

Bonus video: