Lotito: Odbio sam 140 miliona za Sergeja, nije na prodaju

"Mnogo cijenim Sergeja, imamo odličan odnos. Ako veliki klub pokaže interesovanje pitao bih ga šta on želi", dodao je Lotito

3205 pregleda 8 komentar(a)
Lotito, Foto: Shutterstock
Lotito, Foto: Shutterstock

Predsjednik Lacija Klaudio Lotito izjavio je danas da srpski reprezentativac Sergej Milinković Savić nije na prodaju, ali da može da napusti klub samo ako sam zatraži transfer, prenio je Goal.com.

"Uvijek se govori samo o novcu. Ja govorim o tehničkim i ličnim kvalitetima mojih igrača. Sergej nije na prodaju. Nikada nijesam želio da ga prodam. Da li ste na njemu vidjeli znak "na prodaju"? Da bi ste ga potpisali, treba vam neko ko će vam ga prodati", izjavio je Lotito.

Lotito je međutim rekao da ako se javi vrhunski klub, on je spreman da razgovara sa igračem prije nego što donese bilo kakvu odluku.

"Mnogo cijenim Sergeja, imamo odličan odnos. Ako veliki klub pokaže interesovanje pitao bih ga šta on želi", dodao je Lotito.

"U mom klubu prioritet su ljudski odnosi, a ne novac. Danas postoji problem poštovanja prema čovjeku i igraču. Odbio sam ponudu od 140 miliona eura za Sergeja", izjavio je predsjednik Lacija.

Milinković Savić je u Lacio stigao 2015. godine iz belgijskog Genka za 10 miliona eura. Za rimski klub Sergej je odigrao skoro 300 utakmica i postigao 57 golova.

Bonus video: