Gvardiola: Haland? Ne daju mi da pričam dok ne bude zvanično

Erling Haland, jedan od najboljih mladih fudbalera današnjice, dolazi u Mančester siti, za 75 miliona eura, ali u transferu, koji će računajući njegovu zaradu i proviziju agentima, iznositi vrtoglavih 350 miliona eura

3906 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Jedan od najvećih i najvažnijih transfera posljednjih godina je završen, čeka samo ozvaničenje, što je danas, posredno, potvrdio i Pep Gvardiola.

Erling Haland, jedan od najboljih mladih fudbalera današnjice, dolazi u Mančester siti, za 75 miliona eura, ali u transferu, koji će računajući njegovu zaradu i proviziju agentima, iznositi vrtoglavih 350 miliona eura.

Do kraja sedmice, najkasnije početkom naredne posao će biti i zvanično zaključen, to je potpuno jasno izjave trenera Sitija, na pres konferenciji pred sjutrašnji meč sa Vulverhemptonom.

"Borusija i Mančester siti su mi rekli da mi nije dopušteno da kažem bilo što dok posao ne bude završen i sve bude zvanično. Ne mogu da pričam, žao mi je. Biće vremena. Volio bih da razgovaramo o tome, ali zbog pravnih procedura, ne možemo, a ne zato što ja to ne želim", kazao je Gvardiola.

Bonus video: