Podijeljeno još 11 karata za osminu finala

Oni su se među 16 najboljih pridružili ekipama Pljevlja 04, Bar-Kod, Podgorica 2014, Ekspert MG i SB Sabornog hrama koji su kroz ligaši dio sezone obezbijedili direktan plasman u osminu finala

4388 pregleda 1 komentar(a)
Montefruit je u revanšu "okrenuo" G-14, Foto: Podgorička minifudbal liga
Montefruit je u revanšu "okrenuo" G-14, Foto: Podgorička minifudbal liga

Montefruit, Valter, Expo commerce, Dadi Gradnja, Lovćenska vila Cetinje, Graničar, Grbavci Radinovic company, Distance Inc, Gardisti, Eurozox NO-MI i Stupovi kompletirali su društvo u osmini finala Podgoričke minifudbal lige.

Oni su se među 16 najboljih pridružili ekipama Pljevlja 04, Bar-Kod, Podgorica 2014, Ekspert MG i SB Sabornog hrama koji su kroz ligaši dio sezone obezbijedili direktan plasman u osminu finala.

Kada su u pitanju revanš mečevi plej-ofa, Montefruit je odličnom igrom savladao G-14, nadoknadivši minus od dva gola iz prvog meča. Montefruit je bio puno bolji i konkretniji rival, a osim pet postignutih pogodaka stvorio je veliki broj šansi - u pobjedničkoj ekipi odličnu partiju pružio je trostruki strijelac Filip Marković.

Uzbudljiv meč odigrali su Valter i Cruzeiro Pljevlja, a nakom penala dalje je prošao Valter, iako je Cruzeiro uspio da nadoknadi pet golova zaostatka iz prvog meča. U samom finišu meča Valter je uspio da postigne pogodak i dođe do penala. U penal seriji, igrači Valtera su bili sigurni, a golman Lazar Milanković je odbranio dva penala.

Expo commerc je i u revanšu savladao Mondial - poslije preokreta. Mondial je odigrao dobro i u toku cijelog meča imao prednost od jednog do dva gola. U samom finišu Expo je postigao tri pogotka i tako došao do pobjede.

Dadi gradnja je savladala Munchen karavan poslije preokreta - Munchen je imao prednost od jednog pogotka na poluvremenu, ali je protivnik do kraja preokrenuo rezultat. Dadi je u prvom meču ubjedljivo slavio.

Lovćenska vila Cetinje i Kličevo Nikšić odigrali su neriješeno u izuzetno borbenom i dobrom meču. Nikšićani su imali minimalnu prednost do samog finiša, ali je protivnik izjednačio. Cetinjani su u prvom meču slavili sa tri gola razlike i prošli su u osminu finala.

Graničar je takođe slavio i u revaš meču protiv Azrala, dok su Grbavci Radinovic company i Kole trans odigrali neriješeno u veoma dobrom i zanimljivom meču. Igrači Kole transa jurili su minus od tri gola razlike i u dva navrata imali po dva gola prednosti. Ipak, protivnik je uspio da odbije nalet, a u samom finišu da dođe do neriješenog rezultata.

Distance Inc i Kutjevo su odigrali neriješeno - Kutjevo je odigralo jedan od najboljih mečeva u sezoni, ali ipak protivnik je imao veliku prednost od četiri gola iz prvog meča.

Gardisti su bili ubjedljivi i u revanš meču protiv Traffika i neočekivano lako su prošli u osminu finala.

Ekipe Eurozox NO-MI i Stupovi, poslije ubjedljivih pobjeda u prvom meču, službenim rezultatom su revanšu savladali Napredak i Trebjesu Nikšić.

REZULTATI I STRIJELCI

Grbavci Radinovic Company - Kole Trans 4:4 (prvi meč 9:6) - Balša Radinović, Mitar Martinović X3 - Darko Nikolić, Danilo Babović X2, Đorđe Mirković

G-14 - Montefruit 1:5 (prvi meč 5:3) - Boris Radulović - Filip Marković X3, Mihailo Tomković, Ivan Gazivoda

Lovćenska Vila Cetinje - Kličevo Nikšić 1:1 (prvi meč 4:1) - Miloš Pejaković - Nikola Radulović

Dadi gradnja - Munchen Karavan 4:3 (prvi meč 5:0) - Balša Božović X2, Dalibor Abramović, Đuro Mugoša - Miljan Radulović X2, Miodrag Kukuljac

Valter - Cruzeiro Pljevlja 3:8 (prvi meč 7:2, Valter prošao nakon penala) - Nikola Mijović, Nikola Osmajić X2 - Veljko Milićević, Filip Popović, Danilo Mršović, Vladan Svrkota X2, Mihailo Ristić X2, Lazar Milanković

AKMF Stupovi - KMF Trebjesa Nikšić 3:0 službeno (prvi meč 9:1)

KMF Gardisti - FC Traffic 8:4 (prvi meč 9:2) - Jovan Vučković, Marko Ražnatović, Mitar Zejak, Vuk Lukić X3, Slobodan Božović, Danilo Maraš - Pavle Vuković, Dražen Janković X2, Vladan Stanišić

Expo Commerce - FK Mondial 5:4 (prvi meč 7:3) - Mirko Miranović, Nikola Pejović X3, Mijo Živković - Zdravko Đoković X2, Damjan Otašević X2

Eurozox No-Mi - Napredak Donji Kokoti 3:0 službeno (prvi meč 14:4)

KMF Distance Inc - Kutjevo 1:1 (prvi meč 4:0) - Ilija Bojanović - Nikola Jovićević

Graničar - Azral 3:2 (prvi meč 3:1) - Borislav Adžić, Deni Lopičić, Nebojša Kasom - Bojan Jakić, Dragan Smolović.

Bonus video: