Ikardi: Pustio sam kritičare da pričaju

Argentinac je prvi gol postigao u prvom poluvremenu, potom pogodio i u drugom, a onda riješio meč iz penala u posljednjem minutu
0 komentar(a)
Mauro Ikardi, Foto: Reuters
Mauro Ikardi, Foto: Reuters
Ažurirano: 16.10.2017. 09:01h

Kapiten Intera Mauro Ikardi obilježio je posljednji "Derbi dela Madonina", het-trikom je srušio Milan, a poslije meča je imao samo jedan komentar: "Neopisivo", prenosi B92.

Argentinac je prvi gol postigao u prvom poluvremenu, potom pogodio i u drugom, a onda riješio meč iz penala u posljednjem minutu.

"Poseban je osjećaj kada odnesete kući loptu sa ovakve utakmice. To je neopisovo. Znao sam da ću biti strijelac danas, rekao sam to prije utakmice nekim sigračima. Pustio sam kritičare da pričaju, a onda uradio šta je bilo potrebno na terenu. Pomogao sam timu da postiže golove. Ne možeš uvijek biti strelac", rekao je Ikardi.

Inter je porazom Juventusa preuzeo drugo mjesto na tabeli sa dva boda iza lidera Napolija, kojem "nerazuri" gostuju sljedećeg vikenda.

"Rano je još za priču o Skudetu. Od predsezone radimo ispravno, koncentrišemo se samo na sljedeći meč, sada je to Napoli. To će biti posebna utakmica za mene, jer su lideri i igraju najbolji fudbal u Evropi", zaključio je Argentinac.

Bonus video: