Stefan Savić: Nije lako deset godina biti dio evropske elite

Atletiko je prošle sezone osvojio titulu, što je podiglo očekivanja

7431 pregleda 6 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Atletiko Madrid je završio sezonu ispunjenjem osnovnog cilja - obezbijedio je plasman u Ligu šampiona, a posljednja dva kola La Lige dočekuje rezultatski rasterećeno.

Nije bio konkurentan u borbi za odbranu titule. Real je dominirao, Barselona od dolaska Ćavija napredovala, tako da "kolćonerosi" žele da sačuvaju treće mjesto, što će učiniti ako u nedjelju na svom terenu pobijede Sevilju na svom terenu.

"Posljednji meč na Vandi, siguran sam da će ljudi doći da nas podrže, da će napraviti dobru atmosferu i uživati u dobroj utakmici", rekao je Stefan Savić.

Atletiko je prošle sezone osvojio titulu, što je podiglo očekivanja.

"Bila je to 'neregularna' sezone jer smo prošle godine bili šampioni i svi su imali velika očekivanja. I mi smo ih imali. Na kraju smo se plasirali u Ligu šampiona, a nije lako igrati deset godina zaredom u tom takmičenju. Takođe, došli smo do četvrtfinala, odigrali smo dva uzbudljiva meča sa Mančester sitijem. Kada se sve sabere, možemo da budemo zadovoljni i sada nam ostaje da se sprmamo za sljedeću sezoni da da ponovo pokušamo da osvojimo neki trofej", rekao je Savić.

Bonus video: