Sekulić i Bašić na čelu liste strijelaca

Napadači Iskre i Petrovca sa po 13 golova preuzeli vrh liste najboljih golgetera

7885 pregleda 1 komentar(a)
Balša Sekulić (FK Iskra), Foto: FSCG
Balša Sekulić (FK Iskra), Foto: FSCG

Napadači Iskre Balša Sekulić i Petrovca Adnan Bašić sa po 13 postignutih golova preuzeli su vođstvo na listi strijelaca Telekom Prve crnogorske fudbalske lige, u takmičenju za Trofej Radija Crne Gore. Gol manje postigao je i vezista Budućnosti Miloš Raičković, dok su se po 11 puta u listu strijelaca upisali njegov klupski drug Igor Ivanović, vezista Dečića Krsistijan Vuljaj i Argentinac u dresu plavskog Jezera Rodrigo Faust. Strijelac deset pogodaka je Marko Miličković, koji je u jesenjem dijelu prvenstva igrao za Petrovac.

Napadač Rudara Dušan Živković postigao je devet pogodaka, dok su po osam upisali igrači Budućnosti Zoran Petrović i Viktor Đukanović i napadač Mornara Aleksandar Vujačić.

Po sedam golova postigli su nekadašnji članovi Zete Ivan Vukčević i Dečića, Iljir Camaj, Brazilac u dresu Iskre Vilian, Vladimir Boljević iz Podgorice, napadači Sutjeske Božo Marković i Darko Nikač.

Prvi trofej Radija Crne Gore, u sezoni 2013/14, osvojio je Stefan Mugoša u dresu Mladosti.

U narednih sedam golgeteri Sutjeske Goran Vujović, Igor Ivanović, Marko Ćetković i Božo Marković, igrači Mladosti Marko Šćepanović i Zoran Petrović i napadač Zete, Nikola Krstović.

Bonus video: